Wedden op sport

Je kunt bij goksites wedden op sport, dit is op het internet een verlengstuk van de aloude wedkantoren die met name in Engeland populair zijn. Bij deze Nederlandse goksites kan er op van alles gewed worden, zoals op voetbal en tennis tot aan gokken op de uitkomst van het Eurosongfestival. De online wedkantoren zijn met name bekend van het wedden op sportwedstrijden, zo kun je op voetbalwedstrijden in de verschillende Nederlandse en Europese leagues en competities gokken maar ook weddenschappen afsluiten voor belangrijke crickettoernooien of bijvoorbeeld golf.

Bekende goksites zoals Unibet en Bwin, zijn nu ook op het Nederlandse internet beschikbaar. Naast een casino biedt Unibet ook het oude vertrouwde wedkantoor online. Je hoeft er dus niet meer de deur voor uit of ervoor naar het buitenland te reizen.

Bij goksites sport wedden

Je kunt bij goksites sport wedden wanneer je een account hebt aangemaakt, daarna kun je aangeven of je een bonus op je eerste storting wilt ontvangen of liever niet. Je kunt geld overmaken doormiddel van internet bankieren met iDeal, creditcard of een elektronische portemonnee. Daarna kan je een weddenschap uitzoeken en bij sommige wedstrijden live meekijken op de site.

Nu ga je de kans berekenen dat het sportteam waar je op in gaat zetten ook daadwerkelijk de wedstrijd gaat winnen. Als het uitkeringsbedrag laag is, dan schatten veel mensen in dat het team ook inderdaad gaat winnen. Als het uitkeringsbedrag per Euro hoog is, dan betekent dat de kans klein tot zeer klein is op winst. Het kan natuurlijk best lucratief zijn om zo af en toe op een outsider te wedden. Dit wordt in het jargon ook wel odd genoemd.

Kijk voor de aardigheid eens onder wedden op tennis, Roland Garros, hier kun je gokken op wie er gaat winnen. Het is daarbij natuurlijk belangrijk te weten wie de internationale spelers met faam zijn en welke onbekende sterren deelnemen. Nadal heeft Garros al een aantal keer gewonnen en de meerderheid van de mensen denkt dat hij dit weer gaat doen, want het uit te keren tegoed is 2 Euro voor elke ingelegde Euro. Ondanks dat Andy Murray een goede speler is, heeft hij op gravel nog geen toernooioverwinning geboekt en dus denkt het merendeel van de wedders dat hij het ook dit keer niet zal halen. Dit betekent dat de uitkering op deze odd veel hoger is dan bij Nadal, te weten 15x.

Wedden op sportwedstrijden kan nu ook per mobiele telefoon. Unibet heeft een app ontworpen voor de diverse smartphones die eenvoudig te downloaden is. Je hoeft dan nooit meer een gokje op een interessante wedstrijd te missen. Om te kunnen wedden via de mobiele telefoon, moet er wel een account zijn aangemaakt. Wedden via het mobieltje is gratis, echter kan je provider kosten voor het gebruik van data in rekening brengen.